Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Souvenirs på Flyfabrikken

10. november 2023, 19:30 - 21:00

140kr.

Flyfabrikken og Paletten inviterer igen til koncert. Denne gang er det bandet Souvenirs, der vil stå på den intime scene.

Billetter kan købes her: https://paletten.safeticket.dk/92175/Souvenirs

Fra beskrivelsen:

Sofie Bonde sang og guitar Nils Torp guitar Klaus Pindstrup violin
I et fænomenalt sammenspil mellem Nils Torp’s guitar og Klaus Pindstrup’s violin tager musikken konstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, – der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret.

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Det er tør, jysk humor, når det er bedst !
Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Deres seneste album ” Tangopartner” kom i 2016.�

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

Detaljer

Dato:
10. november 2023
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
140kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://paletten.safeticket.dk/92175/Souvenirs

Arrangør

Flyfabrikken
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Flyfabrikken
Dåsbjergvej 75A
Skive, 7800 Danmark
+ Google Maps
Telefon
51218813
Se Sted hjemmeside