FLY’veren 2021: Fly Aktive Kvinder

FLY AKTIVE KVINDER

I Fly har vi ingen købmand – skole – børnehave – men vi har noget andet som er helt unikt – SAMMENHOLD.
Coronakrisen som har raseret i hele verden har ikke afviklet os, men udviklet os. Vi har fundet nye veje i krisen som har rykket os endnu mere sammen.
Vi vil gerne sige 1000 tak til alle jer fantastiske flyboer, som er med til at gøre Fly til dette fantastiske sted – hvor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan udrette.
Vi har det forløbne år afholdt få arrangementer – men hold da op en tilslutning.

Vi var til Halloween rundt til ikke mindre end 45 børn i Fly og opland med slikposer – der var pyntet op for spøgelserne og børnene var SÅ flotte i kostumer.
Påsken kom til vanlig tid… Her fik vi besøg af Påskeharen, som havde taget sin bedste ven med: Påskekyllingen! Byens store påskeæg blev pyntet af børnene og der kom mange fine breve og tegninger i postkassen – Her blev der også besøgt 45 børn, som fik slikposer.

Sankt Hans blev afholdt på Corona-manér…. Men men, ikke mindre end ca. 150 mødte op og der var troldejagt for børnene, så Troldemor fik alle hendes unger tilbage i god behold, med hjælp fra børnene. Hun takker mange gange. Hvem ved måske kikker de forbi en anden gang….

Fodboldfeberen ramte os alle – hele landet stod sammen og heppede på vores drenge. Dette gjorde vi også i Fly, hvor ca. 80 personer så semifinalen i Forsamlingshuset – på trods af vi ikke vandt, er jublen over Danmarks mål noget der vil stå i vores bevidsthed for altid. Coronaen blev glemt for en stund – folk hoppede og dansede – krammede hinanden – Dette var for mange af os, et meget rørende øjeblik.

For at forskønne vores by endnu mere, indgik Borgerforeningen, Høstfestkomitéen og FAK et samarbejde om, at lyse byen op i de mørke måneder. Hver forening gav et flot bidrag og der blev nedsat et specielt udvalg under FAK til dette – kaldet ”lyspigerne”.

Der blev afholdt en arbejdseftermiddag, hvor vi fik god hjælp til, at lave nogle af de fine kreationer som står rundt omkring i Fly. Mange tak for hjælpen til dette. Lysprojektet fortsætter til næste år, hvor vi håber på at kunne udbygge det vi er begyndt på.
Der kan derfor fortsat doneres til lysprojektet på:
MobilePay : 4957XA

Som slut vil vi også sige tak til alle dem som har hjulpet os med praktiske opgaver – uden jer fantastiske medborgere havde intet af dette været muligt.
Vi ser frem til at være sammen med jer alle, store som små, til vores fremtidige arrangementer.

FAK