Nordea-fonden støtter Fly Eventyrhave

Fly Borgerforening har fået 600.000 kr. fra Nordea-fonden til projektet Fly Eventyrhave, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i lokalområdet. Projektet består af tre dele:

  • Pumptrackbanen, der er en type aktivitetsbane til cykler, der byder på udfordrende sving og hop for hele familien.
  • Fly Fælles Frugthave, der med tiden skal blive et slaraffenland af frugt til glæde for byens borgere og danne ramme om aktiviteter med fokus på dyrkning og anvendelse af frugt.
  • Alsangspladsen og Fabeltårnet, der er en plads, hvor byens borgere kan samles til Sankt Hans-bål og andre udendørsaktiviteter, samt et stort udsigtstårn, hvorfra man kan se ud over Fly Enge.

Du kan læse mere om projektet her.

60 mio. kr. til lokale fællesskaber

Fly Borgerforening har modtaget 600.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje på
60 mio. kr., der uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer.

”Det syder og bobler ude i de små bysamfund, og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle i Fly ekstra mulighed for at sætte deres virketrang i spil til gavn for fællesskabet,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter godt liv.

Her bor vi-puljen havde ansøgningsfrist 1. august 2020, og i alt forventes cirka 150 mindre byer med 200-5.000 indbyggere at få støtte fra puljen til aktiviteter og fællesskaber.

Om Nordea-fonden

  • Nordea-fonden har et almennyttigt og støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.
  • Med Her bor vi-puljen uddeles i 2020 60 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet i mindre byer med 200-5.000 indbyggere. Projekterne støttes med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr., og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 1. august 2020.
  • Læs mere på www.nordeafonden.dk/herborvi