Fly hjemsøgt af hekse, spøgelser og andet utøj

Allerede til Flys årlige Sankt Hans-bål blev flyboerne klar over, at fly-heksene engang havde været i området (læs hele historien her) og nu hvor vi nærmer os halloween, er det blevet tydeligere end nogensinde. Deres gravsteder poppede nemlig pludseligt op den 25. oktober midt i byen, lige ved siden af vandværket.
I dagslys oser kirkegården af mystik og i skumringens lys, lyser den op i hyggelig uhygge.

Den 17. oktober stod det klart at FAK havde mere i ærmet end bare heksene. Her blev det offentligtgjort at spøgelset Casper også er kommet til byen:

Casper glæder sig til, at komme og besøge vores by – han er så spændt, at han nærmest ikke kan vente – derfor er vi gået med til at han kommer fredag d. 30/10 istedet for lørdag.
Søndag d. 25. Vil vi opsætte postkasse ved træet (ved vandværket) – her kan alle børn i Fly og opland aflevere et brev til Casper, hvis de har pyntet op til Halloween. (Husk at skrive navn og adresse på brevet)
Casper har faktisk pralet, så meget til de andre spøgelser, over hvor skønne børnene er i Fly ( han holder øje med Jer) at de er blevet vild misundelige – så han tager måske en ven eller 2 med.
Så hold øje efter mørkets frembrud fredag d. 30/10 – der kommer til at spøge i Byen

Fra pålidelig kilde!

BREAKING

Vi kan her på redaktionen meddele at Casper ifølge en anonym, lokal heks, hvis identitet er redaktionen bekendt, ikke kommer alene, men har taget sine venner med – hæng på… historien udvikler sig hurtigt!

Opdatering: I går aftens kom Casper og hans venner til Fly, selvom rasling var aflyst i år, skabte casper og hans 2 venner glæde hvorend de kom hen, og overvejer stærkt at komme igen næste år.

Casper og vennerne takker af for i år – skal hilse og  sige at de havde den mest FANTASTISKE aften i Fly hvor de mødte mange fantastiske børn – nogle var flotte udklædte – andre lå på lur og forskrækkede dem – Ens for alle var at de var vild søde og tog godt imod dem 
Så tænker at der er mulighed for, at de vil komme igen til næste år 
De var rundt med 43 slikposer – VILDT så mange der havde skrevet breve og lavet flotte tegninger – så TAK til alle børn for at være med til at gøre aftenen til en RIGTIG (u)hyggelig aften.

Her på redaktionen var vi heldige at have taget kameraet frem da vi var ude i mørket i går, se selv på billederne nedenfor.