Overblik: Coronaaflysninger i Fly

I Fly skal vi selvfølgelig også overholde myndighedernes forbud mod større arrangementer. Dette har indvirkning på de arrangementer som skulle have været afholdt i Fly. Vi bringer derfor en status over Flys coronaaflysninger.

Byfesten 2021

Opdateret 10. maj 2021

Den 6. maj informerede borgerforeningen desværre om at byfesten heller ikke bliver afholdt i år, igen pga. corona og de mange regler der er ved afholdelse af sådanne begivenheder.

Fly-Quiz og fastelavn

Opdateret 28. december 2020.

Da Coronaen endnu ikke har sluppet sit tag i landet har Borgerforeningen valg at aflyse Fly-Quizzen der skulle have været afholdt i januar, samt fastelavnsfejringen i februar.

Andespil

Opdateret 7. oktober 2020.

Borgerforeningen oplyser at de har besluttet af udskyde årets andespil, som normalt afholdes op til jul. Andespillet vil i stedet blive en del af Fly Byfest 2021

Høstfest

Opdateret 15. august 2020.

Høstfestkomitéen havde håbet at coronaen ville have forladt landet når det blev tid for dem at invitere Fly til fest og dans. Dette blev desværre ikke sådan og årets høstfest er derfor blevet aflyst. Høstfestkomitéen skriver følgende:

Øv øv 😞. Vi har nu drøftet muligheden for at lave en brag af en høstfest – men med de restriktioner der p.t er og hvad der sker rundt omkring i DK bliver vi desværre nødt til at aflyse. 😞 Vores medborgeres ve og vel er det vigtigste 😘

Vi håber selvfølgeligt, at det bliver muligt at afholde næste år igen – Håber I alle nyder den danske sommer.

-Høstfestkomiteen

Fly Byfest aflyst

Vi har allerede måttet undvære vores elskede Running Dinner og hverken borgerforeningen eller forsamlingshusets arbejdsdage eller kirkens skærtorsdagsnadver er blevet gennemført.

Det er imidlertid ikke helt slut med aflysningerne. Først og fremmest har Borgerforeningen valgt at aflyse årets byfest. De skriver:

Fly Borgerforening har grundet Covid-19 valgt at aflyse Fly Byfest 2020, men vi kommer stærkt igen i 2021.

Sæt kryds i kalenderen d. 17., 18. og 19. juni-2021.

Vi ønsker alle en god sommer trods alt.
#sommerhyggesammenhverforsig.

Borgerforeningen

Det store ståhejgilde.

Det er endnu uvist, hvad der kommer til at ske med Flyfabrikkens børnefolkemøde Det store ståhejgilde, som er sat til at blive holdt 30. maj. Indtil videre afventer Rasmus, hvad myndighederne melder ud, når de har evalueret det første stadie af genåbningen. Han har udtalt til Fjends Folkeblad:

Mette Frederiksen kommer jo med en ny melding den 10. maj, om hvor mange vi må være forsamlet. Lige nu hedder det maks 10, men om det så bliver 50, 100 eller 500, må vi jo se.

Men vi kommer helt sikkert ikke til at lave noget, der er uden for retningslinjerne. Det skal være en holdbar løsning, ellers aflyser vi.

Opdateret 11. maj 2020

Det store ståhejgilde er aflyst da det endnu ikke er tilladt at afholde store gilder – og ds slet ikke når der er ståhej involveret. Men der arbejdes nu på at få gildet op at stå i pinsen 2021. Læs mere i Fjends Folkeblad.

Orienteringsmøde udsat

Menighedsrådet vil stadig afholde orienteringsmøde om menighedsrådsvalget, men ikke den 12. maj, som tidligere udmeldt. Mødet er i første ombæring udsat til 10 juni med mulighed for at det bliver udsat yderligere, hvis ikke epidemien har bedret sig.

Nabomøde om støj i forsamlingshuset

Forsamlingshusets bestyrelse har længe arbejdet på at reducere de gener, som de umiddelbare naboer oplever når der er fest i forsamlingshuset. Det var bestyrelsens plan at invitere de mest berørte naboer til et møde om støjdæmpningsinitiativer, men dette er i sagens natur udsat. Det ligger bestyrelsen meget på sinde at få afholdt mødet så snart det er forsvarligt.

Opdateret: Mødet blev afholdt uden problemer

Sankt Hans-aften

Fly Aktive Kvinder har endnu ikke meldt noget ud om, hvorvidt Sankt Hans kan afvikles forsvarligt. Vi opdaterer når vi ved mere.

Opdateret: Sankt Hans blev afholdt uden salg af mad og drikkevarer, men med god afstand, godt vejr og ikke mindst god stemning.

Hvad med høstfesten?

Opdateret 15. august 2020. Se ovenfor

Så vidt Fly-Fjends.dk er orienteret, arbejder høstfestkomitéen fortrøstningsfuldt videre med planlægningen af årets høstfest i forventning om at epidemien vil være overstået når de slår dørene op.

Hvis vil mangler noget på denne oversigt, skal du være velkommen til at skrive til os her.

– Sif og Hans