Overblik: Coronaaflysninger i Fly

I Fly skal vi selvfølgelig også overholde myndighedernes forbud mod større arrangementer. Dette har indvirkning på de arrangementer som skulle have været afholdt i Fly her i foråret. Vi bringer derfor en status over Flys coronaaflysninger.

Fly Byfest aflyst

Vi har allerede måttet undvære vores elskede Running Dinner og hverken borgerforeningen eller forsamlingshusets arbejdsdage eller kirkens skærtorsdagsnadver er blevet gennemført.

Det er imidlertid ikke helt slut med aflysningerne. Først og fremmest har Borgerforeningen valgt at aflyse årets byfest. De skriver:

Fly Borgerforening har grundet Covid-19 valgt at aflyse Fly Byfest 2020, men vi kommer stærkt igen i 2021.

Sæt kryds i kalenderen d. 17., 18. og 19. juni-2021.

Vi ønsker alle en god sommer trods alt.
#sommerhyggesammenhverforsig.

Borgerforeningen

Det store ståhejgilde

Det er endnu uvist, hvad der kommer til at ske med Flyfabrikkens børnefolkemøde Det store ståhejgilde, som er sat til at blive holdt 30. maj. Indtil videre afventer Rasmus, hvad myndighederne melder ud, når de har evalueret det første stadie af genåbningen. Han har udtalt til Fjends Folkeblad:

Mette Frederiksen kommer jo med en ny melding den 10. maj, om hvor mange vi må være forsamlet. Lige nu hedder det maks 10, men om det så bliver 50, 100 eller 500, må vi jo se.

Men vi kommer helt sikkert ikke til at lave noget, der er uden for retningslinjerne. Det skal være en holdbar løsning, ellers aflyser vi.

Opdateret 11. maj

Det store ståhejgilde er aflyst da det endnu ikke er tilladt at afholde store gilder – og ds slet ikke når der er ståhej involveret. Men der arbejdes nu på at få gildet op at stå i pinsen 2021. Læs mere i Fjends Folkeblad.

Orienteringsmøde udsat

Menighedsrådet vil stadig afholde orienteringsmøde om menighedsrådsvalget, men ikke den 12. maj, som tidligere udmeldt. Mødet er i første ombæring udsat til 10 juni med mulighed for at det bliver udsat yderligere, hvis ikke epidemien har bedret sig.

Nabomøde om støj i forsamlingshuset

Forsamlingshusets bestyrelse har længe arbejdet på at reducere de gener, som de umiddelbare naboer oplever når der er fest i forsamlingshuset. Det var bestyrelsens plan at invitere de mest berørte naboer til et møde om støjdæmpningsinitiativer, men dette er i sagens natur udsat. Det ligger bestyrelsen meget på sinde at få afholdt mødet så snart det er forsvarligt.

Sankt Hans-aften

Fly Aktive Kvinder har endnu ikke meldt noget ud om, hvorvidt Sankt Hans kan afvikles forsvarligt. Vi opdaterer når vi ved mere.

Hvad med høstfesten?

Så vidt Fly-Fjends.dk er orienteret, arbejder høstfestkomitéen fortrøstningsfuldt videre med planlægningen af årets høstfest i forventning om at epidemien vil være overstået når de slår dørene op.

Hvis vil mangler noget på denne oversigt, skal du være velkommen til at skrive til os her.

– Sif og Hans